Prohlášení o ochraně osobních údajů

Vaše osobní údaje odeslané ve formulářích schraňujeme bezpečně, odběr newsletteru je možné kdykoliv odhlásit.

HITS věnuje ochraně osobních údajů na těchto webových stránkách www.hitspraha.cz (dále jen stránky) zvýšenou pozornost a vynakládá maximální úsilí k tomu, aby osobní údaje, poskytnuté návštěvníky těchto stránek, byly chráněny. V případě, že HITS bude mít právo zpracovávat osobní údaje, bude tak činit v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., zákon o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků, a v souladu se souvisejícími právními předpisy České republiky. HITS vynakládá veškeré možné technické úsilí k tomu, aby osobní údaje byly chráněny a v této souvislosti činí potřebná bezpečnostní opatření.

Návštěvníci mohou samozřejmě stránky z velké části využívat bez toho, že by museli poskytovat své osobní údaje. K poskytnutí osobních údajů bude návštěvník vyzván pouze v případě, pokud bude chtít kontaktovat HITS prostřednictvím formuláře nebo se přihlásit k odběru newsletteru.

Tato stránka používá službu Google Analytics, poskytovanou společností Google, Inc. (dále jen „Google"). Služba Google Analytics používá souborů „cookies", které jsou textovými soubory ukládanými do vašeho počítače umožňující analýzu způsobu užívání této stránky jejími uživateli. Informace vygenerované souborem cookie o užívání stránky (včetně vaší IP adresy) bude společností Google přenesen a uložen na serverech ve Spojených státech. Google bude užívat těchto informací pro účely vyhodnocování užívání stránky a vytváření zpráv o její aktivitě, určených pro její provozovatele, a pro poskytování dalších služeb týkajících se činností na stránce a užívání internetu vůbec. Google může také poskytnout tyto informace třetím osobám, bude-li to požadováno zákonem nebo budu-li takovéto třetí osoby zpracovávat tyto informace pro Google. Google nebude spojovat vaší IP adresu s jakýmikoli jinými daty, která má k dispozici. Můžete odmítnout používání souborů cookies volbou v příslušném nastavení ve vašem prohlížeči, avšak uvědomte si, že jestliže tak učiníte, tak nebudete schopni plně využívat veškeré funkce této stránky. Používáním této stránky souhlasíte se zpracováváním údajů o vás společností Google, a to způsobem a k účelu shora uvedeným.

Toto prohlášení nabývá platnosti a účinnosti dnem jeho zveřejnění na www.hitspraha.cz

Nejnovější články

25/04/2019, 14:24
Novinky
Vážení studenti, věnujte pozornost změně úředních hodin v nadcházejících dnech:v pátek 26.4. bude studijní oddělení z důvodu pracovní cesty uzavřeno29.4....
9
10/04/2019, 17:56
Novinky
Vážení studenti, ve čtvrtek 11.4. se ruší výuka Německého jazyka (Mgr. Rocchini). Ostatní rozvrh zůstává beze změn. Náhrada proběhne v pátek 31.5. v čase...
485
04/04/2019, 11:08
Novinky
Vážení studenti,publikace ThDr. T. Butty, Th.D. "Kapitoly z katechetiky" je k dispozici v knihovně školy (SO VOŠ). Zakoupit si ji můžete v úředních...
823
25/03/2019, 12:52
VOŠ novinky
POZOR - ZMĚNA!Upozorňujeme studenty 3. ročníku, že začátek výuky dne 26.3. předmětu Praktický liturgický projev ThDr. T. Butty se posouvá z důvodu účasti...
106
14/03/2019, 14:32
VOŠ novinky
Vážení studenti,v rámci výuky anglického jazyka Mgr. L. Ferencei dne 26. 3., bude probíhat příprava témat k závěrečné zkoušce - absolutoriu.Renata...
127

-- reklama --

eBlahoslav

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Další informace

Rozumím

Abychom vyhověli novému legislativnímu nařízení EU, musíme, jako naprostá většina všech stránek na internetu, získat souhlas návštěvníků s použitím cookies.

Cookie je krátký textový soubor, který navštívená webová stránka odešle do prohlížeče. Umožňuje webu zaznamenat informace o vaší návštěvě, například preferovaný jazyk a další nastavení. Příští návštěva stránek tak může být snazší a produktivnější. Soubory cookie jsou důležité. Bez nich by procházení webu bylo mnohem složitější.

Soubory cookie slouží k celé řadě účelů. Používáme je například k ukládání vašich nastavení bezpečného vyhledávání, k výběru relevantních reklam, ke sledování počtu návštěvníků na stránce, k usnadnění registrace nových služeb a k ochraně vašich dat.

Detailní informace naleznete třeba zde